dimecres, 25 de desembre del 2013

BON NADAL I FELIÇ ANY 2014


BON NADAL I FELIÇ ANY 2014

PAU, ALEGRIA, SALUT I PROSPERITAT PER AQUEST NADAL I EL PROPER NOU.QUE ACONSEGUEIXIS ELS TEUS DESITJOS, SI ELS MATEIXOS ESTAN EN HARMONIA AMB TOTA LA TEVA VIDA FAMILIAR I PERSONAL. QUE LA LLUM, LA FORÇA I LA VOLUNTAT T’ACOMPANYIN EN ELS TEUS PROJECTES I OBJECTIUS.

Salutacions cordials,
Jeroni Hernàndez


Aprofito per enviar-te aquestes sàvies paraules de Nelson Mandela com a reflexió i per retre-li homenatge en aquests moments de la seva trànsit a l'altra vida.

«Si no hi ha menjar  quan es té gana, si no hi ha medicaments quan s'està malalt, si hi ha ignorància i no es respecten els drets elementals  de les persones, la democràcia és una closca buida, per més que els ciutadans  votin i tinguin Parlament».
Nelson MandelaFELIZ NAVIDAD Y VENTUROSO AÑO 2014PAZ, ALEGRIA, SALUD Y PROSPERIDAD PARA ESTA NAVIDAD QUE SE AVECINA Y EL PRÓXIMO NUEVO AÑO.

QUE CONSIGAS  TUS DESEOS, SI LOS MISMOS ESTÁN EN ARMONÍA CON TODA TU VIDA FAMILIAR Y PERSONAL. QUE LA LUZ, LA FUERZA Y LA VOLUNTAD TE ACOMPAÑEN EN TUS PROYECTOS Y OBJETIVOS.


Saludos cordiales.
Jeroni Hernández
                         

Aprovecho para enviarte estas sabias palabras de Nelson Mandela como reflexión y para rendirle homenaje en estos momentos de su tránsito a la otra vida.

«Si no hay comida cuando se tiene hambre, si no hay medicamentos cuando se está enfermo, si hay ignorancia y no se respetan los derechos elementales de las personas, la democracia es una cáscara vacía, por más que los ciudadanos voten y tengan Parlamento ".
Nelson Mandela

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada